Служба поддержки

support "собака" aomt.kiev.ua

+38 (044) 235-13-27

Как стать партнером?

  • Если Вы планируете стать нашим партнером, то всю необходимую информацию Вы можете получить в этом разделе.
  • Допоможемо школярам разом новими підручниками!

    По материалам: "Vshkole.com" |  2015-04-20

    Кожен школяр отримує нові підручники у новому шкільному році. Учні вивчають нові дисципліни та вчаться писати, читати, рахувати, робити лабараторні та самостійні роботи. Але ми всі знаємо яка ситуація склалася на нашій рідній землі. Першого вересня не всі діти змогли піти до школи. Деякі діти з регіонів східної України не можуть отримати підручники та навчатись у школі.

    Освіта вдома

    Ми усі разом можемо допомогти їм отримати знання у ці не прості часи. Тепер є сайт, який допоможе навчатися вдома, адже він вмістив у собі велику кількість підручників з різних предметів для кожного класу. Кожен школяр може зайти до сайту http://vshkole.com/ та скачати підручник на свій комп’ютер чи мобільний телефон або просто переглядати його онлайн.

    Ми хочемо допомогти постраждалим від останніх подій отримати освіту вдома. Також, не кожна школа, яка працює в цих регіонах може забезпечити усіх дітей книгами до кожного курсу у цьому навчальному році, тому ми пропонуємо скачати ці книги і працювати у шкільному класі з цими підручниками зі своїх мобільних пристроїв. Також, якщо не встигли скачати підручник, Ви завжди зможете відкрити його онлайн та зручно переглядати кожну сторінку у новому вікні, або швидко знайти потрібний номер сторінки, вписавши потрібну Вам нумерацію у верхній частині.

    Перевіряємо домашні завдання онлайн

    Також сайт vshkole.com допоможе школярам не тільки зберігати підручники чи передивлятися їх онлайн, а й перевіряти свої відповіді на кожне домашнє завдання до кожної дисципліни. Розв’язники опубліковані на сайті для кожного класу з багатьох різних основних предметів. Навіть відповіді до контрольних, самостійних чи лабараторних робіт також можна побачити.

    Переконайся у правильному рішенні домашнього завдання

    Перевірити домашню роботу та переконатись у її правильному виконанні тепер просто, просто бути спокійним і впевненим у правильному засвоєнні нових тем, навіть якщо учні проходять їх вдома. Кожен розв’язник і підручник пов’язані між собою та дозволять школярам легко та швидко переходити від потрібних задач на сторінках підручників одразу на рішення до готових домашніх завдань. Ми будемо намагатися поповнювати сайт кожного тижня, щоб підручників та розв’язників було набагато більше, а навчання школяра у кожному класі було простішим та комфортнішим. Навчайтесь разом з нами та отримуйте тільки користь та цікаву інформацію.


    Бажаємо миру та злагоди кожній родині та кожній дитині!

Loading...